Contact

 

Samen de eerste stap zetten?

 

Neem contact met mij op
Wil je kennismaken? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@carolinevandenberg.com. Liever een telefonische afspraak? Ik ben te bereiken via 06 52 32 51 18. Omdat ik vaak in sessie zit, ben ik niet altijd goed bereikbaar. Daarom is het handig dat je een belafspraak maakt via het contactformulier of een WhatsApp/tekstbericht stuurt.

Waar vinden de sessies plaats?
Bokscoachsessies vinden plaats bij Tabonon, Floresstraat 2 in Zwolle, op woensdag- of donderdagmiddag.
Het is een plek die niet alleen inspireert, maar ook een mooi vangnet biedt na afloop van ons traject. Meer informatie over Tabonon vind je hier http://www.tabonon.nl
Weerbaarheidstrainingen en workshops zijn op eigen locatie mogelijk, omgeving Hattem en Zwolle.

Tarieven
Ieder coachingstraject is uniek, het aantal sessies is afhankelijk van jouw hulpvraag en doelen.

Tarieven: €67,50 per uur tot de leeftijd van 25 jaar

Tarieven: €99,- per uur vanaf de leeftijd van 25 jaar

Er is geen vergoeding van de zorgverzekeraar.

Weet je dat je een afspraak hebt en moet je deze afzeggen? Doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren. Op deze manier heb ik nog de tijd om de voor jouw gereserveerde tijd aan iemand anders aan te bieden en worden er geen kosten in rekening gebracht.
Wanneer er binnen 24 uur afgezegd wordt, ben ik genoodzaakt de sessie in rekening te brengen voor de tijd die ik voor jou gereserveerd heb.

Geef een beleving cadeau
Niet zomaar een cadeau: een kans om jezelf beter te leren kennen of om kennis te maken met het kickboksen. Gun je iemand deze ervaring? Je kunt bij mij een voucher aanschaffen.