Reviews

C.

“Caroline helpt mijn 7 jarige zoontje met het (rustiger) omgaan met tegenslagen en met het stellen van minder hoge eisen aan zichzelf. Dit doet ze geweldig! Mijn zoontje gaat met enorm plezier naar haar toe, kan echt zichzelf zijn en lekker sporten, maar tegelijkertijd leert hij ontzettend veel over zichzelf, zijn reacties en leert hij vooral dat fouten maken oké is! Tussen de sessies merk ik echt dat er zaadjes gepland zijn en krijg ik zelf regelmatig een opmerking waaruit blijkt dat hij het geleerde echt begint toe te passen, ook op mij. Hij is meer ontspannen en thuis laat hij beduidend minder driftbuien zien! Bokscoaching door Caroline is mijns inziens de ideale combinatie van leren over gedrag, positief uitgedaagd worden om je grenzen te verkennen en plezier! Caroline doet dit met veel inzicht, passie en gevoel. Echt een aanrader!”

Alida

“Caroline is een lieve enthousiaste coach die aansluit bij de belevingswereld van het kind. Mijn zoontje heeft autisme en kenmerken van ADHD. Ze weet op een speelse en creatieve manier het kind uit te dagen om grenzen te verleggen. Hij is enorm gegroeid, op fysiek en sociaal-emotioneel vlak. Ze wist hem te prikkelen om spannende dingen toch aan te gaan en zo succes ervaringen op te doen, vaak met veel humor.”

Danny

“Als jongeman van 28 toen die tijd, viel mijn gehele basis weg tijdens de corona crises; mijn langste relatie ging op een verschrikkelijke manier uit, mijn contract werd niet verlengt, mijn sportschool verloor ik en door de avondklok waren er amper opties die ik kon gebruiken als uitlaatklep.
Mijn gehele leven werd zo ingrijpend veranderd, waardoor ik overbeladen werd met emoties die ik nog nooit zo hevig gevoeld had, waar ik niet wist mee te dealen en waar geen einde aan leek te komen. Ik had op dat moment een stukje hoop nodig, iemand die mij kon uitleggen wat er met mij aan de hand was en mij bepaalde inzichten kon leveren over mijn innerlijke ik.
Bij Caroline kon ik eerlijk mijn verhaal doen, waardoor ze al gauw door had dat veel in mijn hoofd bezig was zoekend naar een verklaring voor wat mij overkwam. Ze leerde mij bepaalde kennis over de verbinding tussen het denkproces en mijn gevoel en wat voor invloed dit allemaal kan hebben op mijn gemoedstand. Daarnaast heeft ze me de basis van kickboksen bijgebracht zodat ik elke week mijn frustratie kwijt kon, maar ook een gedeelte van mijn zelfvertrouwen terugvond door de progressie die ik boekte.
Caroline stemt haar werkwijze af op jouw hulpbehoefte ze is een professional die empathie heeft, geen oordeel velt, goede ontwikkelingen ook benoemd en waar ik ondanks dat ik op mijn meest kwetsbaars was me snel thuis voelde.
Caroline was er voor mij toen er bij alle andere hulpinstanties geen plek was en daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar.”